Hoppa till sidans innehåll

Försäkringar


Hur försiktig man än är, så kan en olycka alltid hända. Alla som deltar i Byttorps IF´s aktiviteter är på ett eller annat sätt föräkrade via sitt medlemskap i föreningen. Detta innebär i praktiken att har man inte betalt in sin medlemsavgift och deltagaravgift så omfattas man inte av föreningens försäkringar.

 

Grundförsäkring

 

RF:s Grundförsäkring är en försäkring som är upprättad genom avtal mellan Sveriges Riksidrottsförbund (RF) och Folksam. Den ger ett grundskydd för alla till RF anslutna organisationer. Försäkringsbehovet är olika beroende på föreningens storlek och verksamhet.

 

Licensförsäkring

 

Samtliga spelare i föreningen är försäkrade i Folksam.Försäkringarna ingår vanligen i en så kallad licens. Även ungdomar som inte behöver lösa licens är försäkrade utan att behöva betala premie. Licensförsäkringen ger ett grundskydd om du råkar ut för en skada i samband med match, tävling, organiserad träning och även under resor till och från sådana aktiviteter.

 

Motionsförsäkring

 

Det finns även en grupp i föreningen som bara idrottar på motionsnivå och saknar licens. Dessa personer är försäkrade genom en särskilt anpassad motionsförsäkring. Detta gäller alla från det år man fyller 15 år. Innan dess är man automatiskt försäkrad via grundförsäkringen.

 

Vid olycksfall

Ring Folksam, Idrott, tel 0771-960960. 

 

 

Uppdaterad: 15 NOV 2017 16:36 Skribent: Ann-Christine Johansson

Bildresultat för logga facebook

Bildresultat för logga instagram 

_______________________

 ICA Byttorp - en bra närbutik 

________________________

________________________

_________________________

 

___________________________

         

 

____________________________

 

 

 ____________________________

 

 

Postadress:
Byttorps IF
Byttorps IP, Box 22201
50114 Borås

Kontakt:
Tel: 033416564
E-post: This is a mailto link

Se all info